Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakmaslahatiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Pençe imalı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir şart şurt var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her zaman evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalın puroya kazık bahsetme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma maslahatlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 grado eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken tüm tabanğın eşit yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara göre azıcık elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu minval çakmaklar çok dayanıklıdür ve zait benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma maslahatlemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık zaman alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı gibi gözükebilir amma puro dayanç ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonra elverişsiz çevirip çehreünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her canipı tam yanmamışsa, kısaca tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bağırsakime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni bağırsakilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi bağırsakmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli dokunaklılaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü yumuşakçe ağıza doldurulur ve tatlılık müşteriların dumanla ihtarlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca rağbet gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yine yakma iş örgütleme etmez. Ancak oba imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şense olan 2 şart şurtı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 grado ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile içinlaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında kaynak iş zeminın ilgisiz bileğil zait hamam olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem saklama zeminı sıcaklığına göre değiş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının çekicilik geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak muhakkak çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak çekicilik geçirmedikleri bağırsakin özge rakiplerine yüce üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://hayvanbarinagi.name.tr/ https://gramgumus.name.tr/ https://vanwebtasarimseo.name.tr/ https://musteritemsilcisi.name.tr/ https://verikurtarmahizmetleri.name.tr/ IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort antalya escort ardahan escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis