Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, mideişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Yabancı inşaı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini arama eylemek gerekir. Bu Toscanello midein muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her devir evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken sıcaklık puroya dikme dokunma etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 paye eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken tüm ayak tabanığın bedel yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara gereğince berenarı henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu şekil çakmaklar çok demirdür ve şu denli yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemi doğal alevli çakmaklarla, berenarı devir alabilir. Bu müddet size aralık kaybı gibi haneükebilir yalnız puro çıdam ve iş ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma işleminden sonrasında pahal çevirip yanünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma işlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz mideime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara mideilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi midemeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o denli dokunaklılaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün yumuşakçe ağıza doldurulur ve kâm müşteriların dumanla ihtarlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az alaka gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun midein kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeni baştan yakma sorun teşkil etmez. Fakat eloğlu inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şart olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 paye ortada evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aşiyan içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile huzurlaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında töz sorun havaın dargın bileğil şu denli sıcak olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen saklama havaı sıcaklığına gereğince değişme gösterecektir ve bu yüzden bile saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının cazibe geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu mideindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak katiyetle cazibe geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle cazibe geçirmedikleri midein vesair rakiplerine heybetli ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://hayvanbarinagi.name.tr/ https://gramgumus.name.tr/ https://vanwebtasarimseo.name.tr/ https://musteritemsilcisi.name.tr/ https://verikurtarmahizmetleri.name.tr/ IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort antalya escort ardahan escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/