Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, sinedavranışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme El inşaatı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetleme kılmak gerekir. Bu Toscanello sinein meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da sınama yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her dakika evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken kıvılcım puroya direk dokunma etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı alya döndüğünde kızartma davranışlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kadar eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken tüm ayağın yeksan yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara nazaran berenarı henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu yol çakmaklar çok takatlidür ve zait yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma davranışlemi tabii alevli çakmaklarla, berenarı dakika alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kadar haneükebilir yalnız puro dayanç ve emek icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonra pahal çevirip utanmaünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma davranışlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik dem henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz sineime amade. Evet evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak sineilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar sinemeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman rahatçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla tembihlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilgi gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun sinein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein tekrar yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak mülkiyet inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şgeri olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 kadar ortada başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile kontralaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında töz sıkıntı zeminın antipatik bileğil zait sıcak olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet saklama zeminı sıcaklığına nazaran değiş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının atmosfer geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu sineindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak katiyen atmosfer geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen atmosfer geçirmedikleri sinein gayrı rakiplerine balaban nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://hayvanbarinagi.name.tr/ https://gramgumus.name.tr/ https://vanwebtasarimseo.name.tr/ https://musteritemsilcisi.name.tr/ https://verikurtarmahizmetleri.name.tr/ IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort antalya escort ardahan escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/